Vidareutveckling av produktsortimentet

Juni 2017

Vi arbetar kontinuerligt med att förfina och vidareutveckla våra produkter. Med den nya H50 barriären och de uppdaterade H80, H100, H150 och H180 barriärerna inklusive det nya förvaringssystemet, är Inero väl förberett för den internationella marknaden. Barriären är även hållfasthetsberäknad, simulerad och funktionstestad av tredje part, både i England och i Tyskland.

Det finns flera utmärkande fördelar med Ineros barriärer:

  • Snabb och smidig att montera
  • Ergonomisk och användarvänlig
  • Stabilt och motståndskraftigt system
  • Smarta logistiska lösningar
  • Utvecklad med hänsyn till miljön

Vi vill lyfta fram den nyutvecklade barriären H50.

Inero översvämningsbarriär H50

Denna lågbarriär har speciellt utvecklats för snabba insatser vid lägre vattenflöden upp till 50 cm. Det unika med H50 är att sektionerna är tillverkade i ett enda stycke, utan lösa delar. Det gör den extremt lätt att montera och förflytta. Barriären kan användas på alla underlag, och lämpar sig väl på asfalt vid vattenflöden och skyfall.

Den nya H50 barriären tillverkas av Magnelis stål, som är en ny extra motståndskraftig stålplåt, framställd för att klara ett tufft utomhusklimat. Materialet passar väl till denna låga, kompakta barriär.

En ny stålboxpall (1300x900x1000 mm) rymmer 100 meter komplett H50 barriär och kan staplas ovanpå varandra, fyra på höjden. Packade i stålboxarna kan en 20 fts container rymma hela två kilometer H50 barriär.

Föregångaren H55 använda sedan en tid bland annat av Räddningstjänsterna i Jönköpings län samt Medelpad.

« Tillbaka