Inero barriären - flexibel och smidig

Maj 2014

Vi har den senaste tiden fått flera förfrågningar från kunder om det fungerar att montera Inero barriären på ojämn mark och i sluttningar. Svaret på frågan är att det fungerar alldeles utmärkt - Inero-barriären är följsam och flexibel! 

Flexibel översvämningsbarriär

För att tydligare illustrera barriärens flexibilitet så monterade vi upp ett antal meter på ojämn mark, se foto ovan. Då barriärsektionerna har låg vikt (endast 8 kg per sektion för H80) är de smidiga att bära ut till önskad plats. Med hjälp av snabbkopplingslåset monteras barriär sektionerna smidigt i hop. Stödbenet monteras därefter och kan monteras i några olika nivåer beroende på vad omgivande mark kräver. Genom att använda hörnsektioner så blir barriären ytterligare mer flexibel och följsam. På foto ovan har vi använt oss av två hörnsektioner för att få följsamhet till marken ​ - ett styck ytterhörn samt ett styck innerhörn har använts.

För ytterligare information se även under monteringsanvisning på vår hemsida: http://www.inero.se/produkter/monteringsanvisning.

« Tillbaka